Teringat haritu kawan rapat i tanye, brape kos ivf iollz buat haritu..sebabnya kawan dia (bape banyak kawan daa) cakap (ekceli buh status kt fb) pasal kos ivf..skang 17k, tapi takde rezki, keguguran so dia suh laki dia prepare duit 30k if nak repeat buat ivf..terkedu iollz bace..takkan naik macam tu sekali? Tak tau la orang tu bagi anggaran based in teori aje or dia dah tanye doctor dia siap2..omakaih!! Kome2 sekalian, ade dop sesape tau brape anggaran kos ivf lepas gst ni? (Kot2 la ade yang dah riki2 doktor memasing)..bole share sini dop?

Advertisements