Eloooo, 

lame betol takde entry baru kt blog ni ye. Sebok beno gamoknyo owner blog ni.

Dah second week of jan 2015 dah kite ni ye. Kejap je. Pejam celik pejam celik dah masuk taon baru. Taon lepas mak tukar tempat keje dua kali. Harapnye yang ni tahanla lame sikit.

Anak dara mak dah masuk setaon stgh. Cepat betol rase. Mulut bising, kuat bebel kot macam ibu dia. Hehehe. Suke makan. Sepak bola. layan video sambil goyang2 badan. Rambut dah makin kinting gulung gulung. Gigi pon dah banyak dah tapi susahnye lahai nak gosok gigi dia. Bole gosok gune jari je. Nak gune berus gigi dia mmg tak bole langsung. Risau la sebab dah nampak macam ade ciri nak rongak awal je tu. Kecik lagi. Lagipon lame lg nk tumbuh gigi kekal kan.

Ade tips tak cara nak pujuk anak gosok gigi?

image

Sape ntah ajar pose gini. Hehe

Advertisements