Disebabkan perut dh mcm takmo surut, rase mcm nak pakai balik korset mahal itu. Dah lame dok tergantung kat dlm gobok tu. Tapi bole ke nak pam susu kalau pakai korset tu? Bole sebab bra dia lembut. Cume senang ke tak kalu nk bagi nenen terus ke AD?

Hmm, memula ritu nak kurus siap beli set kurus shaklee, omega guard  dgn alfalfa. Tp baru makan sehari, tgk AD mcm cirit je. Terus stop pastu tergerak nk gugel psl alfalfa ni. Rupenye org yg penah ade endometriosis ni tak bole amik hokeh! Estrogen! Jumpe dlm blog drzubaidi. Haih! Terus tak sentuh dah. Amik omega guard tu je. Berabuk dh botol tu kt meja makan. Tu yang dok pikir alternative untuk kurus. Kalau kurang makan, nnt susu sikit.

Pastu ade terjumpe blog2 org yg pakai korset PB tu n also a bf mommies. Tu nak try senin depan. Harapla sempat mase nk pakai sblm g keje. Sekarang ni mcm ‘berperang’ sikit time nk g keje. Heheh. Tudung bawal je skang ni. Takde mase nk lilit2 shawl tu. Tunggu AD beso sket la kot.

Nnt pastu aku bagi review pasal tu k.

Have a nice weekends u ollz!

Muah!

Advertisements