Hello peeps,

Gile lame tak post pape kat blog ni. bz nok! huhuhu.

tahun 2013, macam2 sebenarnye nak cite kat sini, dari pengalaman beranak sampai la pengalaman jage anak la ni. tapi tak tertulihtaip.

Keje mmg sgt sebok dari sebelum beranak lagi, sejak bertukar post jadi BA ni. tapi kan, sebok cemane pon, tetap suke dengan ape yang aku buat skang ni. walaupun kadang tu rase stress sgt, lagi2 bile dateline dah dekat, keje berlambak! cabaran kan..

nk taip ringkas je ni. ade keje yang patut anto selase lepas tapi aku tak anta lagi. haih 😦

Anak skang alhamdulillah dah 5 bulan 3 minggu, berat dia mase 5 bulan, 7.5kg. Ceria orangnye. Mudah senyum. Tak tau la ikut sape. Ibu dengan daddy dia bukan jenis mudah senyum. kulit makin cerah (hehehe). mulut dah bising2. suke buh mainan dalam mulut. suka mende yang kale terang. boxer daddy dia paul frank kale oren, dia sangat suke dgn boxer tu. hahaha!! suke tengok orang makan, sambil mulut dia pon ikut kunyah.

Ibu dia pulak tak jage makan langsung. Haih, risau pulak endometriosis datang balik. ari ke 100 lepas deliver anak, aku dah period walaupun orang kate kalu breastfeed, period akan lambat datang..huhuh. lemak dh 3 layer. michelin betol. baju banyak dah tak muat. jeans mmg takde dalam senarai dah. sedeh.

n ade cite best sikit la, alhamdulillah aku lulus CPRE-FL (certified professional for requirement engineering-foundation level). Yippee!! Konpiden la sikit nak mintak keje tempat lain (eh?) dengan harapan gaji pon naik banyak (eh? lagi)..hehehe

ok, dah pukul 2. moh sambung keje balik.

Nanti rajin aku update blog ni lagi hokeh. kalu ade samsung galaxy note 3 konpem laju je updet blog (ehhh???).  Ye, henponku henpon biase saje, ade apps wordpress tp mcm tak best nak taip situ sebab kecik noo kibod dia.

n thanks a lot sape yang dah bace blog ni, yang bagi komen, yang anta emel, thanks a lot k.

Aku akan tolong pape yang bole hokeh

Sayang u olls ketat2!!

IMG_20140102_150648

anak kami..hmm, panggil dia AD jela..AD (ececece) dok santai dalam buai. Skirt rimau tu daddy dia yang belikan..hihihi

Advertisements