heee,

entry pasal makan lagi ni..heee..last week family aku datang KL..ade kenduri sedara kt taman harmonis..sedap2 lauk dia..lain dari yang lain..mebi sebab mak dua pupu aku tu asalnya jakarta dong…dessert plak mcm2 jenis, rojak buah ade, dadih ade, kuih2 indon mari ade, mihun sup pon ade..heee..

Owh ni nk cite peristiwa sblm kitorg g kenduri, ari jumaat famili aku smpai sini..slalu mmg aku amik cuti kalu famili nak datang..nk kemas2 umah n masak kan..lam kul 5 gitu, encek kedekku sayang kol..suh amik kt *tutttt*..ehehhe…siap tekan kan ayat lagi..”dengan segera tau..skarang”…aih, felik! aku pon ngn kelam kabut siap2 nk g amik encek kedekku sayang..bawak keta mummy je la, sebab keta tu dh park kt luar umah…malas nk alih2 keta..sampai2 kt stesen tren, dr jauh leh nampak encek kedekku dok sengih2 kontrol..dia bukak pintu blakang..tapi x bukak2..ahahaa..tak reti mak cane nk unlock pintu kt swift ni..maklumla, den pakai kete tempatan yoo..hee..adela setengah minit, baru leh bukak pintu keta..bukak2 je, dia hulur paper bag..mule tu tak syak pape lagi..pastu dh pegang baru pasan…FRAPPUCCINO STARBUCKS!! ade dua plak tuh!!!!menjerit jap lam keta..heee..surprise sungguh laki den arini..heee..benornye mntak last week lagi..tapi aritu tetibe dia kene g site..so tak dapek le nk membeli kan..owh..lam entry lepas ade gtau pasal 1/2 price ari jumaat kul 5-7 kan..haaaa, yg tu laaa..

dah tak cantik…dh kene sedut on the way nk sampai umah..hehehehe..satu caramel frappuccino, satu lagi ape ntah, mocha ke pe…sedap!..ingt nk amik gmbar lam keta tapi takut gegar plak..

**thank you ye sayang! sukeee sangat!!!