Tags

,

santek tak?! (pic dari KL Premium outlet)

santek kan..santek kan..

ok..selingan je ni..

Hmm, hobi aku kan..suke sangat layan tv series yang aku rase best. .Setakat ni tv series yang aku dah follow, tiap season tak pernah miss ade 2 jek..Desperate Housewives..ngn How I Met Your Mother..HIMYM ni kelakar gile..suke aku tengok peel sengsorang..yang paling gile2 skali, of cos la Barney Stinson..karakter ni siap ade fanpage kt fb tuh..heee..

Ade jugak beberapa series len yang aku cube nk follow, mcm House, Grey Anatomy, Gossip Girl, Fringe, Chuck..byk lagi la..tapi sume tu tak bagi impak besor kat aku (maknenye miss byk episod pon xpe)..heee..n skang ni tgh layan Revenge dgn American Horror story..setakat ni..tak pernah miss lagi la..heee

owh, n ade series baru yang aku rase kt astro tak tunjuk lagi kot..tajuk GRIMM..actually officemate aku yg gtau psl cite ni..pastu try layan pilot episod..Pehhh! bleh tahan!

cite Grimm ni pasal de sorang polis tu, ade power (bukan mcm superman yek)..dia bleh nampak rupe sebenar creatures yg menyamar lam bentuk human..ni inherit ability la ni..turun temurun…”Grimm’ tu kire name ‘puak’ mcm diorg tu la..tok nek nyang dia siap ade buku tebal ala wikipedia psl rupe creature ni sekor2 skali ngn name n kebolehan diorg..

Hero dia, david Giuntolli..HENSEM!! ehehe

teruja tak? heee

Advertisements