Tags

, , ,

halo2 bebeh,

dh bace tajuk post kali ni? oh no, no, no..aku bukan peminat series glee yek. tapi kdg2 best tau layan lagu2 diorg..n kadang2 lagu yg diorg nyanyi tu lagi sedap dr original singer..macam lagu “burst your window” (nak dengar?, klik sini)..

baru2 ni ade lagi satu lagu Glee nyanyi yang aku suke sgt..hari2 dok bukak kt youtube..diorang combine 2 lagu Adele, Rumor Has It dengan Someone Like You…sangat kreatif hokeh! and siyes sangat BEST!!

Haa…best tak..best tak..best tak.. BEST kan!!

heee, lagu WE ARE YOUNG dari grup FUN pon ade diorg nyanyi..tapi yang ni aku lagi prefer FUN punye version..heee..nk tau dr mane aku dpt tau psl lagu2 Glee nyanyi ni? heee..kat Star World astro la, mane lagi..kdg2 time bosan2 takde cite kt tv, dok tekan2 sume channel yg ade..kunun carik cite best..kdg2 bile ‘tertekan’ channel 711, ‘terdengar’la diorg dok melalak. kalu lagu tu best, aku pon layan je la..hee

Owh aritu Glee ade jugak nyanyi lagu MJ..best jugak..heee..

(nak carik soundtrack Glee la, nk donlod..hee)

k, daaa…

(aih, bile la aku buh entry psl Safi Rania ni ek)

Advertisements